Een huis kopen en een huis verkopen – Een makelaar gebruiken

0 Comments

Makelaar

Een huis kopen en een huis verkopen – Een makelaar gebruiken

Een makelaar is van onschatbare waarde voor elke koper. Naast het assisteren bij het verkoopproces, kan hij of zij vragen over het onroerend goed beantwoorden en berichten doorsturen naar de verkoper. Een goede makelaar heeft ook een uitstekende kennis van de lokale vastgoedmarkt. U kunt een makelaar vertrouwen met uw huiszoeking, maar stel veel vragen. Bedenk dat u niet de klant van de makelaar bent Leusden heetste. Zij hebben de kennis om u te helpen een goed bod te doen.

Let op de screeningvragen van makelaars voordat u een bod uitbrengt op een huis. Geef nooit te veel informatie aan hen, omdat het u op de koop toe in een slecht daglicht kan stellen. Als u te veel informatie geeft, kan de makelaar uitkijken naar een beter bod, wat niet altijd in uw belang is. U kunt ook proberen hypotheekmakelaars te mijden die aan een makelaar zijn verbonden. Deze makelaars kunnen zijn aangesloten bij een hypotheekbemiddelaar of inhouse hypotheekadviseur.

Bij het bepalen van de juiste prijs voor uw woning dient u de makelaar om een vergelijkende marktanalyse te vragen. Dit houdt in dat er in de buurt gezocht wordt naar vergelijkbare woningen. Een makelaar zal de vergelijkende marktanalyse gebruiken om u een algemeen idee te geven van de prijs van uw huis. Dit kan u helpen beslissen of de aanbiedingsprijs redelijk is of niet. Wanneer u een goed beeld heeft van de marktwaarde van uw woning, kunt u een eerlijk bod doen.

Voor meer informatie klik je hier: https://www.visiemakelaardij.nl/

Tags: